Allmänt

Pudlar

2017-06-30 07:03 #0 av: Pia Svensson

Blir ofta stoppad spec i större städer. Har 3 svarta pudlar 1 dvärg 2 toy dom blir ofta fotograferande. Folks kommentarer oh ni har 3 vad häftigt, är det familjen. Dom har ju inget släktband och klippta helt olika. Men trevligt är det.

Anmäl
2017-08-30 10:58 #1 av: Amandla

Haha, den frågan har jag också fått många gånger, "är det mamma pappa barn?". Undrar om folk frågar det när man har olika raser också? Gapskrattar 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2017-09-02 20:46 #2 av: [Forest]

Vi hade en blandrashund när Enja våran röda dvärgpudel var valp vi var ofta hundvakt till grannens tibetanska terrier och visst stanna folk för fråga är det mamma pappa o valp? Ingen av dom hade samma färg eller likheter på så vis kan jag tycka. Chanel(blandras) hade stubbsvans, lockig grå päls med vit bröst,mage,tassar Chalie var svart nerklippt lite lockig med vitt på bröstet. Och "valpen" hel röd Cool Men visst var det sött att folk trodde trodde att det var en liten hundfamilj, en liten flicka fråga om inte valpen skulle flytta snart för hon ville ha en valp. Nja hon ska bo kvar med oss :) Många frågar om dom får klappa våra nu har vi tre pudlar och det är ingen som trott det är en familj :)  

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.