Köpes/Säljes/Erbjuds

Dagmatte sökes åt en blandras (Sundsvall)

2016-01-10 21:52 #0 av: Azeman86

Hjälper min svärmor att hitta en hemmavarande dag-/kvällsmatte, kanske någon hemma pensionär som vill ha lite sällskap och kanske lite sällskap på promenaderna? Hon har svårt för herrar, så hos någon kvinna. I norra Sundsvall, Sundsbruk, Ljustadalen, Alnö osv (helst vägen mellan Sundsvall centrum ut mot Alnö), sökes åt en härlig liten 4-årig vit lurvig blandras tik, blandning med pudel, bichon havanais, shih tzu, bolognese och coton de tuléar.  Hon är verkligen en super go, kelsjuk, snäll, glad och en härlig hund. En riktig knähund! Hon har en del överskottsenergi, men hon älskar sovmornar, mys i soffan och gotta. Hon är dock en något bortskämd dam, hon är en bestämd dam som vet vad hon vill, du bör därför ha något hundkunskap sen tidigare.  Hon har svårt att gå ihop med katter, större hundar brukar kunna gå bra och bättre än med mindre hundar. Hon går bra ihop med barn som är vänliga tillbaks, hon älskar att leka med barn och kan även vakta dom lite. Hon är vaktig - därav kan även vara skällig. Svårt att vara ensam därav dagmatte pga jobb, både för vardagar, kvällar och även helger brukar kunna bli. Hon är även svår att ha lös, men är väldigt snabblärd.  Skicka ett PM till mig vid intresse eller mejla mig: Anniiie86a@hotmail.com, med en presentation om dig själv och vad du har att erbjuda. Eller om du har några frågor!  

Anmäl
2016-01-12 09:12 #1 av: [Forest]

Hoppas ni hittar en bra dagmatte/husse. Själv hitta jag hundarnas dagmatte och husse genom prata med ett par äldre personer, nu är dom sällan hos dagmatte eller daghusse men det är skönt att ha någon som kan rycka in när det finns behöv. Så mitt tips är att man gärna pratar med folk, sätta upp lapp i sitt närområde men ha bra krav. Lycka till söt liten hund Glad

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.