OT (Off-Topic)

Andra djur

2015-09-26 23:50 #0 av: axa

Har ni några andra djur där hemma med era pudlar och hur är de tillsammans? Och om ni inte har det så är det alltid intressant att veta hur era pudlar är med andra djur av olika slag.

Anmäl
2015-09-27 09:18 #1 av: [Forest]

Vi har två huskatter som Donna och Millie leker med. Enja leker inte värst mycket utan brukar leka polis vid lek, just nu sa hon till Bamse (vuxna katten) leka mer färsiktigt med lillkissen Sweet. Vi har haft marsvin och hamstrar, Enja ansåg hamstrarna var byten men Donna ser alla som sina vänner och vill gärna pussa dom. Grannen har gosiga kaniner ute som hundarna gillar, dom är inte så intresserade av kaninerna. 

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2015-09-27 10:43 #2 av: [Nalle-]

Förutom hundarna så har jag två långhåriga guldhamstrar, Kakan och Tosca. Har alltid haft kaniner tidigare, men när jag flyttade till min lägenhet ville jag ha ett mindre alternativ att pyssla med. Det blev alltså en guldhamster och kort därefter ännu en SkrattarHade ingen aning om hur mysiga och sociala hamstrar kunde vara innan jag skaffade mina. 
Asko älskar hamstrarna, han kan stå och titta på dom hur länge som helst och ger dom gärna en slick genom gallret om de sitter nära. Hamstrarna verkar också vara väldigt nyfikna på honom tillbaka. De har dock aldrig träffats utanför buren förutom någon snabb nosning, litar inte på att pudeln skulle vara särskilt försiktig med dom. Hugo är ganska ointresserad. 

På bilden är det Kakan, min nallebjörn Hjärta

Med vänlig hälsning
Nadja Wänting, sajtvärd på  hundar ifokus och teddykaniner.ifokusBlomma
Hundblogg:  nouw.com/pudelfnatt

Anmäl
2015-09-27 12:52 #3 av: Fransu

#2 Åh! Vilken söt hamster! Överjordiskt söt. Hjärta Hamstrar är verkligen charmiga små djur.

Här finns inga andra djur än våra hundar. Skulle egentligen vilja ha fler djur eftersom jag alltid älskat djur. Men allergin och tiden sätter käppar i hjulen. Ledsen

"Grief is like the ocean; it comes on waves ebbing and flowing. Sometimes the water is calm, and sometimes it is overwhelming. All we can do is learn to swim."

Anmäl
2015-09-27 20:41 #4 av: sheena_th

Vi har två katterchilli och Muffins. Muffins e 6 år och Chilli 5 år.

Eftersom Lea (lilla pudeln) fortfarande r valpig jagar hon gärna Muffins (hon är för snäll för att säga i från) hon jagar även chilli men får en smäll på nosen (inte alls hårt och inga naglar) av chilli och då har hon lärt sig att hålla distans. 

Men dom går bra ihop. Katterna tycker det är jobbigt att hon är valp och vill springa runt men går gärna fram när hon sover och luktar eller lgger sig bredvid =)

Bilden visar när Muffins precis lagt sig bredvid Lea =)

Anmäl
2015-09-28 20:48 #5 av: [Forest]

2 Åh vilken liten sötnos. Kär Dottern hade två hamstrar en hona som inte alls var trevlig då hon gärna bet, hanen därimot guda snäll liten lung långhårig. Han satt gärna på axeln eller i handen och kunde sitta stilla och titta på tvin eller datorn. Vi saknar dom båda, men mest saknar jag honom då han var för go liten pälsboll. 

3. Kan tänka mig hur svårt det är när man gillar olika djur men har allergi. Kul att du ändå tål pudel vad är det mer för hund ni har? 

4 Sött Hjärta

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.