Pälsvård

Naturligt schampo och balsam?

2015-04-02 18:26 #0 av: hktl

Jag är ute efter ett naturligt schampoo och balsam till en aprikosfärgad dvärgpudel. Jag vill inte ha en massa kemikalier och uttorkande ämnen och det får gärna vara ekologiskt. Men såklart måste det funka på pudelpäls :) Det är min mosters pudel men det är jag som sköter all pälsvård och klippning inklusive borstning. Men jag bor i en annan stad och vi träffas bara var 6e vecka ungefär och då har han hunnit få en hel del tovor som jag måste reda ut. Så jag skulle vilja ha hjälp med tips på riktigt bra produkter. I dagsläget tvättas han bara med något blått billigt schampo från Karlie som min moster köpt på djuraffären. Han är ganska korthårig, framförallt nu till våren men får en massa tovor ändå :/

Är det någon som har några tips till mig? :) 

Anmäl
2015-04-02 18:41 #1 av: Amandla

Bark2Basics, K9 Aloe Vera-serien, #1All Systems är de märken jag känner till som bäst motsvarar dina önskemål. Alla tre är jättebra till pudelpäls.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-04-07 08:23 #2 av: [Forest]

Jag kör ännu på espree ta en titt om du anser dom naturliga då många säger att dom är det. Funkar fint för pudel pälsar.

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.