Foder

Gratis råaben

2014-11-10 20:18 #0 av: [Forest]

Jag kommer få gratis ben av en som styckar det kommer vara blandat om jag vill han drog detta med F-benen men jag tala om alla ben får våra hundar. Men jag har redan stora älgben som behöver sågas till mindre bitar i frysen. Har ni tips om bra såg eller hur man sågar ben på bästa sätt? Har en pytteliten såg liknande denna javascript:nicTemp(); tog lite tid att såga tre bitar till dom häromdagen lite träningsvärk fick jag med Skämtar Men oj vad glada hundarna vart och magarna reagera inte alls på älg Cool

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2014-11-12 20:31 #1 av: [Forest]

Idag fick vi ben från nöt en låda med olika ben. Mycket kött på vissa ben 3 mycket glada hundar bor det här.

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2014-11-12 21:10 #2 av: Amandla

Härligt! Det där är riktig hundmat det Skrattar

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-11-12 21:32 #3 av: [Forest]

2 oja här får dom ben 2-3 gånger i veckan kruxet är bara att såga benen till lite lagom bitar då dessa var mer till stora, har bamseben av älg med att dela upp. Kan få hur mycket ben jag vill ända som hindrar är platsbrist som är blir i frysen. Hundarna mumsar för fullo Tummen upp   Mannen sa fy vad äckligt för det var blodigt, dottern sa stackars ko fröken som föredrar nöt själv Skämtar Tydligen så kommer det in mestadels vilt till styckning så vad kan man säga man föredrar som ben från vilt? dom verkar ju kasta en massa ben. 

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.