Köpes/Säljes/Erbjuds

Söker valpar tills sommaren 2015

2014-09-21 16:08 #0 av: kimsanpimsan

Hej!
Jag vill köpa en pudelvalp, en svart toypudel/dvärgpudel. Men jag vill köpa en till sommaren då jag är ledig och kan vara hemma med valpen i ett par månader. 
Kan jag få tips om kennel som planerar valpar tills sommaren 2015? Jag hittar inge när jag letar på internet, det är ju en djungel av kennelhemsidor...

Jag är en erfaren pudelägare som älskar de små krabaterna! :)

Anmäl
2014-09-21 16:21 #1 av: Sugar Mist

Beror ju lite på när ungefär. Min egna pudeltik(större dvärg) ska paras nu i vinter så valparna lär väl vara leveransklara runt mitten på maj kanske? Inte riktigt helt säker på vilken färg det blir men sist fick hon bara svarta valpar.

-

Anmäl
2014-11-25 12:55 #2 av: Amandla

Hur har det gått, har du hittat någon lämplig uppfödare än?

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-11-25 20:01 #3 av: [Forest]

Jag vet att det kan finnas planer på parning i vår men om det blir svart och toy där kan man jag inte lova. Uppfödaren är http://www.vovve.info/emoeke/Varaagilitypudlar.htm. Hennes hemsida är det strul med (även att hennes dator strular), men du kan alltid ringa och prata eller mejla henne för mer info. Jag vet att hon har många bollar i luften  men hon brukar svara inom en dag eller ett par. Skämtar

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.