Godmorgon, godmiddag, godkväll

Fin pudel på promenaden!

2014-08-17 20:58 #0 av: thea_thea

Idag såg jag en jättefin superunderbar svart storpudel. Den var klippt i en traditionell lejonklippning och var sååå fluffig! Det var bara fluffflufffluff! :O Jag blev helt chockad och stod bara still och stirrade!

Sen hade den sådana hårgrejer som barn brukar få i håret på solsemestrar, typ flätor och trådar(?). Finns det en klotterplank här inne? Så jag slipper göra trådar varje gång jag ser en pudel, haha! Finns många här och alla är lika vackra! :3 Pudel


Anmäl
2014-08-17 21:50 #1 av: Amandla

Härligt! Jag misstänker att den var snoddad, eller tottad som man också kan säga. Det gör man för att skydda utställningspälsen. Snoddarna klipper man upp och tar nya nästa gång. 

Här har min lilla Pixie fått huvudpälsen uppsatt med snoddar.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-08-18 07:24 #2 av: thea_thea

Hmm, kanske. Men i så fall med fler färger och tätare snoddar. Pixie är sååå fin


Anmäl
2014-08-18 10:32 #3 av: Amandla

Tack! GladSnoddar finns i alla möjliga färger, och det finns många sätt att snodda en pudel. Sen kan man ibland linda tunn plast eller rispapper runt tofsarna innan man sätter i snoddarna, detta för att skydda pälsen ännu mer. De finns också i en mängd färger.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.