Allmänt

Är era pudlar enmanshundar?

2014-07-27 14:59 #0 av: Fransu

Ni som är fler än en person i familjen, har era pudlar en favoritmänniska? Eller gillar den alla lika mycket? I vår familj så är det bara jag och husse som är människor. Harry vår pudel verkar tycka om oss båda lika mycket än så länge, men han är bara 5 månader.

"Grief is like the ocean; it comes on waves ebbing and flowing. Sometimes the water is calm, and sometimes it is overwhelming. All we can do is learn to swim."

Anmäl
2014-07-27 15:43 #1 av: Amandla

Albin gillar min äldste son mest, Pixie är mammas tös, fast yngste sonen kommer helt klart tvåa Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-07-27 16:47 #2 av: 5ara

Jag är den som utan tvekan spenderar mest tid med Pajas och han tyr sig utan tvekan till mig. Om jag åker iväg gnäller han lite trots att andra är hemma (lugnar sig dock väldigt fort) och han bryr sig inte alls om hur de andra kommer och går. Mamma och pappa hälsar han bara lite grand på ibland. Ofta reser han sig inte ens upp när de kommer hem. Min syster däremot hälsar han glatt på men bara en liten kortis så man kan nog säga att han är en enmanshund men med tanke på hur mycket tid jag ägnar honom är det inte alls konstigt.  

Anmäl
2014-07-27 19:03 #3 av: Ellensandahl

Våran mellanpudel, Ponyo är en riktigt familje hund han älskar alla super mycket vilket vi verkligen uppskattar. Men han är lite rolig tex att han tränar bara agility å rallylydnad med mig och när mamma provar att träna lite agility så kan han helt plötsligt ingenting medans jag och han är i klass 2 nivå och tävlar aktivt. Men med mig däremot vill han inte träna klassisk lydnad vilket han gör med mamma. Lite rörigt men ni kanske förstod iaf.. Älskar honom jättemycket❤️❤️ En bild när han kom till oss😍

Anmäl
2014-07-27 21:49 #4 av: [Forest]

Här kommer jag på första plats även Millie har bokat mig som nr 1. Helt klart kommer husse på andra plats och sen barnen. Varför, jag gissar att det är för jag gör det mesta med dom även sånt som är mindre kul som badning mm.

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2014-07-28 22:07 #5 av: Catta-

Jag har en liten bekantskap med människor och Luna gillar alla mycket. Jag är säkert nr1 men hon älskar verkligen sin uppfödare och när hon är hos henne tror jag inte hon saknar mig ett dugg Lipar

Anmäl
2014-07-29 14:07 #6 av: lillvilda

Milou är mest bunden till mig men han kan ligga och gosa intill min man också och han låter små pojkarna i familjen pussa på honom och gosa med honom. Går jag ut så gnyr han efter mig och det är mig han springer till först om familjen varit borta och kommer hem.

Anmäl
2014-07-30 22:34 #7 av: jenmjao

När jag bodde hemma så gillade min familjs pudel mig mest, jag är yngst :) Han gillar mig fortfarande mest, men jag bor ju inte där så :/

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.