Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Köpes/Säljes/Erbjuds

Pudelvalp köpes

2014-07-18 22:49 #0 av: qaswedy

Hej! Nu är det så att vi äntligen har beslutat oss för att skaffa en pudelvalp. Är det någon som kan tipsa om en bra och seriös dvärg/mellanpudel uppfödare? (Helst i närheten av Stockholm eller Uppsala.) Har nämligen svårt att hitta någon med valpar som är leveransklara senast i mitten av augusti. Skulle nämligen vara skönt att lära känna valpen i lugn och ro då alla i familjen har sommarlov. Men är vi alldeles försent ute? Blir oerhört glad ifall ni kan berätta om någon med valpar till salu. Tack på förhand! Ler

Anmäl
2014-07-19 09:56 #1 av: [Forest]

har ni kontaktat olika uppfödare för ofta känner dom varandra och kan tipsa om någon har en valp som inte blivit såld än. Det är väldigt kort tid kvar, ni är lite sena med hitta valp och tänk på att inte ta första" bästa"/den ända. Bättre vänta annars och lägga ut trådar om att man letar efter valp vilka krav man har och vad man tänkt göra med den. Hur vardagar ser ut för hunden/valpen ja allt sånt brukar båda gott när man letar valp. 

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2015-04-30 11:07 #2 av: emmaa11

Kimbess kennel, där köpte vi våran love! Fantastisk trevlig uppfödare :) www.kimbesskennel.se

Anmäl
2015-04-30 11:45 #3 av: Amandla

Gammal tråd. Eftersom TS inte varit aktiv sedan tråden skapades så låser jag.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.