Avel och uppfödning

G-Diggers?

2014-05-26 09:31 #0 av: brandys_blogg_se

Hej! 
Har börjat kolla runt på lite olika uppfödningar och har sett många pudlar med bra resultat och de flesta kommer från en kennel som heter G-Diggers (Ifall man kollar på bland annat pudelklubbens hemsida så är större delen av årets agility pudlar från just G-Diggers) men lyckas inte hitta hemsida och om de fortfarande föder upp. Någon som vet? 

Anmäl
2014-05-28 11:08 #1 av: [Forest]

Kennelnamn: G-Diggers
Uppfödare: Lena Ilemyr
Färg/färger: Svart (kan ev förekomma brunt)
Adress: Rondovägen 394 142 41 SKOGÅS
Telefon: 08-771 80 44
Mobiltelefon: 070-735 30 98
E-mail: lena@g-diggers.se
Hemsida:
Övrigt:

Vad jag ser har dom ingen hemsida men är man intresserad så kan man kontakta Lena och se om man kan komma o kika på hundarna samt se hur valpplanerna är mm 

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2014-06-08 12:55 #2 av: Thaisilk

G-Diggers har fött upp MÅNGA både vackra och duktiga mellanpudlar under flera decennier. Påfallande många har varit både utställnings- och "arbets"champions och mycket framgångsrika i olika sammanhang. Med tanke på att kenneln sällan har fött upp mer än någon enstaka valpkull per år så har resultatet varit helt outstanding! Mycket beror naturligtvis på uppfödarens egna stora intresse för och kunskap om både avel, utställning och olika träningsformer inom t.ex. lydnad, agility mm.


Inom svart stor pudel har Domestic haft nästan lika bra resultat inom olika områden under ungefär samma tid som G-Diggers. Domestic har också under alla år fött upp grå (silver) dvärg- och toypudlar som också har figurerat i olika prislistor och tävlingssammanhang.Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.