Bilder/Filmer/Youtube

Ny utställningsburvagn med överdrag

2013-12-05 10:51 #0 av: Amandla

Min snälla pappa har hjälpt mig att bygga om ett barnvagnsunderrede till en burvagn, och så har jag sytt ett överdrag, ordnat en dyna ovanpå och en liten kudde för puddingarna att vila huvudet på när jag sätter upp tottarna Glad

Toppen att ha bur/trimbord/vagn i ett, så skönt att slippa bära grejor. En barnvagn är ju lättkörd till skillnad från många av de färdiga lösningar som finns att köpa, de har ofta alldeles för små hjul, ingen fjädring och är totalt oergonomiska med ett rep eller handtag för att man ska dra vagnen bakom sig. Inte ett dugg kul om det är backigt eller gräs, och besvärligt över trösklar. Med min vagn blir sånt en barnlek Skrattar

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-12-05 12:35 #1 av: TjockaBerta

Så fin. Vad ni är uppfinningsrika. JÄttebra idé. Ta patent!

Anmäl
2013-12-06 21:39 #2 av: [Forest]

vad fint att du har en pappa som kan hjälpa dig med lite "karlgöra" Skämtar Jätte fin vart den o den vagnen lär rulla så mycket lättare med när det är utställning i ridhus där underlaget brukar vara mjukt. 

Du har verkligen gjort den snygg ser lyxig o fin ut Tummen uppStjärnor

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2013-12-09 20:15 #3 av: MaritaBo

Perfekt. Hade också en hemtillverkad "burvagn", med stora hjul. Var toppen att bara rulla fram medan andra kämpade på med sina köpta vagnar. Vet inte hur tillverkarna egentligen tänkt. Sopad asfalt hela vägen?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.