Utställning

Valp utställning

2013-11-16 23:49 #0 av: fionalovdinger

Hur går det till? Måste valpen vara utställnings klippt?

Anmäl
2013-11-17 22:59 #1 av: [Forest]

1 träna valpen att gå bra i kopplet, den ska ha högt huvud. Träna gärna med leksak och träna på att stå.  tog bara några klipp för visa utställning :) http://www.youtube.com/watch?v=BxJ9IGNlzWw  och denna http://www.youtube.com/watch?v=grs22hlFe7o  Som du ser är det ena inne på golv därmed lägger man ut mattor för slippa att hundarna halkar, andra är i ridhus och där slipper man mattor. 

2 hur gammal är din valp?

Den ska ha sparad päls nu har inte valpar så mycket päls ;) Här ser du en bild på Enja som skulle ställas ut, hon klipptes mer sen men iaf du ser lite hur vi spara på pälsen och kortare på rumpan. 


Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2013-11-18 08:43 #2 av: fionalovdinger

Tack för hjälpen :) hon är bara 4 månader så det finns inte mycket att jobba med när det gäller pälsen ;). Men tänkte borsta igenom det ordentligt och så. Hon har lite mindre på rumpan och mer på bröstet som din hund!

Anmäl
2013-11-19 08:10 #3 av: [Forest]

2, Har du långt i från din ufd för annars kan du be om hjälp via h*n även när det gäller träningen inför utställning. Jag skulle nog åka och titta på utställning sitta när för att se hur dom gör. Kanske ta med mig valpen för lite träning :) 

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.