OT (Off-Topic)

Öppet hus 19/10

2013-10-13 20:18 #0 av: Haztparken

Hejsan alla! :)

Jag går på ett gymnasium i Örkelljunga och just min linje ska ha ett öppet hus nästa helg den 19/10 kl 11:00-15:00 så ni är alla hjärtligt välkomna! :)

Detta är i grunden en naturbrukslinje där man läser mycket om bondgårdsdjur, stallar, skötsel, biologi, naturvetenskap m.m men det som är så speciellt med just denna linjen är att vi har inriktning Hund! (från och med nästa år erbjuds naturvetenskapsprogrammet med inriktning hund!)

Vi har alla som går här varsin hund med sig och det är supermysigt! Vi läser hundkurser enligt skolverket såsom att lära sig om hundens anatomi till hur man tränar sin hund m.m Vi har också en egen rehab där vi lär ut hur man simmar sin hund (vi simmar våra egna hundar varje vecka!) och vi tar in utomstående som får lov att simma :)

Från och med denna hösten så har vi fått en ny hundlärare och fått en omstart av skolan och vi har en massa nytt på gång som vi tror kommer bli väldigt roligt!

Vi har väldigt roligt här och det görs en massa men det är lite för mycket för mig att rada upp här ;) men,

Har ni frågor så kom gärna med dom! :) 

Som sagt så är ni hjärtligt välkomna och jag ser fram emot att få träffa er där, hoppas vi syns! :)

http://naturbrukhund.moobis.se/

https://www.facebook.com/naturbrukhundorkelljunga?fref=ts

(Jag har fått lov av värden att lägga upp detta)

Anmäl
2013-10-13 23:24 #1 av: [Forest]

Jag hoppas att många som är nyfikna på eran skola kommer och tittar. Tyvärr är vi själva då på en utställning men annars skulle det vara roligt att åka och sett hur det är, det är visligen flera år kvar tills dottern ska välja linje men hon är djurbiten Skämtar

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2013-10-15 19:41 #2 av: Haztparken

#1 Vad synd! Då får vi hoppas att din dotter fortsätter i den riktningen för det här kommer bli en kanonlinje! Nästan så man själv vill börja om Skämtar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.