Hälsa och sjukdomar

Besök hos veterinären

2013-05-22 18:43 #0 av: TjockaBerta

Två gånger per år får jag för mig att Poo-hunden har hjärtfel  och behöver undersökas. Då tjatar jag någon månad hemma tills gubben säger; beställ en tid då om du är orolig. Sen ringer jag till veterinären som vänligt säger att vi har lyssnat på honom fyra gånger nu och det har varit bra varje gång men det kan ju naturligtvis tillstöta något. Sen åker vi dit och vovven mår så bra. Veterinären är så förstående och jag är så glad och nöjd. Gladast är nog hunden som får åka därifrån. 

Nåja, hellre en gång för mycket än en gång för lite. 

En älskad hund, sa veterinären. 

Galen

Anmäl
2013-05-22 19:04 #1 av: Amandla

Haha, men du då... ja ja så länge du är nöjd och Poo mår bra SkämtarSkrattar

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-07-03 13:12 #2 av: TjockaBerta

Putt

Anmäl
2013-07-03 20:17 #3 av: [Forest]

Här åker vi med varje år för lite hälsokontroll och brukar i samma veva om det behövs ta vecc sprutan. Det har vart klar tecken varje år men visst är det en trygghet att vart där. Skönt att allt var okej, jag har förmig att jag skrev när du posta denna tråd men min dator o fokus har vart lite si o så (inlägg blir helt fel o postas inte) det är numera löst då gubben formatera om datorn och rensa det från onödligt skräp... Ja det blir lätt så när man har barn som ska instalera 78 olika spel o sen spelar bara på det en gång o sen in med nytt Skämtar

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.