Godmorgon, godmiddag, godkväll

7 april, vad gör ni?

2013-04-07 10:33 #0 av: Neela

Ja, vad gör ni idag?

Vi är i Göteborg hos mina föräldrar och imorse var pappa och Sune ute på en löprunda. Sune hade sin nomesele på och pappa har nog aldrig sprungit så fort! Riktigt syntes på dom att dom haft en härlig tur i morgonsolen när dom kom in till frukosten :)

Anmäl
2013-04-07 14:01 #1 av: [Forest]

Dottern har blivit skötare på två små shettisar så jag o hundarna gick dit imorse för ge hästarna frukost. Sen dit igen vid 9 för att då borsta,rida,mocka ut o lite mer mat i hagen :) Det är två andra hästar där stora så det är lite pyssel i stallet o det är skönt tycker jag att få lite hästlukt på sig igen. Vi ska dit imorgon bitti igen då jag är ledig fö ge lite frukost o sen igen för släppa ut busarna. Hundarna ser ju detta som jätte roligt de har väl inte helt hästvett så jag har dom inte lösa med hästarna, o kommer någ aldrig ha det pga sett skador som kan ske är lite skrajj för det.

Annars ska jag o dottern se på bio Croddarna 3D, det är min födelsedagspresent från henne Glad Sen hoppas jag på ta det lite soft ikväll :)

Vad härligt att jogga med hunden kul att din far ser han som bra löparkompis tror säkert att de kommer hitta ryttmen snart :)

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2013-04-07 16:09 #2 av: wintermynta

Har trimmat ansikte på Gusten för att lättare hålla rent för hans rinnande ögon. Tog även öronen då han kliar sig väldigt mycket. Har även ringt veterinären så vi får tid tills imorgon. 
Går på allergiutredning och hittills går det inte alls åt rätt håll.

Anmäl
2013-04-07 16:14 #3 av: Neela

#1 Härligt med hästar! Du får gärna visa bilder :)

#2 Usch då, har en katt med allergi och kronisk gastrit och vi kämpade många år innan vi fick ordning på det.

Anmäl
2013-04-07 17:20 #4 av: [Forest]

2 jobbigt med djur som har allergi hoppas att ni kommer fram till vad det beror på. Har katt med fiskallergi men det var ren utslutningmetoden vi körde på.

3 Japp jag ska ta några kort nån dag på shettisarna o bjuda på :)

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2013-04-07 18:16 #5 av: Zelda12

Vi kom hem till Göteborg efter tio dagars semester i Norrland igår kväll. Idag har Panda varit glad och busat med katterna samt luktat runt överallt på den vanliga rundan. Sen har vi hunnit vara på stan och köpt nytt koppel och balsam och ny matskål! Var ute efter K9 strip off-schampot men hittade det ingenstans. Nu städning och sen ska en smutsig Panda få bada!

#2 Vad jobbigt med allergi, hade en bullterrier förut som var allergisk mot det mesta, foder, kvalster, pollen mm. Hoppas det ordnar sig för er!

Anmäl
2013-04-07 18:45 #6 av: Neela

#5 Vi var också på stan och handlade idag. Blev en ny sele efter att ha provat sisådär 10 stycken. Jättenöjd :)

Anmäl
2013-04-07 20:53 #7 av: Alvidusen

Vi tog en vilo dag, är ju ändå söndag:)! enbart promenader springa lös på gärdet  och lite freestyle program träning i ca 10 min. Annars mest slappat. skönt med såna dagar med. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.