Godmorgon, godmiddag, godkväll

Tisdag 5 mars

2013-03-05 14:15 #0 av: Amandla

Hur har ni och era pudlar det idag? Jag ska bada Pixie idag, det har gått lite mer än tre veckor sen senast och hon behöver badas var fjortonde dag för att slippa tova alltför mycket. 


Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-03-05 14:20 #1 av: Sjöstjärna

Här har jag en storpudelkille som ska bada nästa vecka, fast jag önskar det var denna veckan för han luktar inte gott om benen. Förskräckt Jag inbillar mig att hans urin stinker värre än vanligt när det har varit löpperiod i närområdet och det har det varit nu i 5-6 vekcor. Ser fram emot nästa bad, då blir det närgånget soffmys igen.Skäms

Anmäl
2013-03-05 14:33 #2 av: Amandla

Så kan det säkert vara, han får nog hormonpåslag kan jag tänka mig. Fantiserar bara, men visst låter det bra Skrattar(tillägger att vi känner varandra, jag och Sjöstjärna). Varför kan du inte bada honom redan nu? Eller bara benen?

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-03-05 14:45 #3 av: Sjöstjärna

Ja, jag har också tänkte i de banorna att han luktar mer för att locka tikarna.

Vi är inte så bra på bad, pudlingen och jag...Skäms Har gjort det några gånger men det är cirkus varje gång. Jag lämnar ju bort honom för bad och klipp en gång i månaden och han och frissan trivs så himla bra med varandra, hon är bestämd och effektiv med hur mycket pudelerfarenhet som helst och i jämförelse är jag en enda stor röra när jag försöker bada honom. Alltså låter jag bli om det inte är av nöden tvunget. SkämtarOch så illa är det inte än.Oskyldig

Anmäl
2013-03-05 14:56 #4 av: Amandla

Aha, jag trodde du fixade honom själv. Förstår att det är bra mycket mer jobb med en storpudel än med mina små. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-03-05 18:02 #5 av: Neela

Sune och jag har varit ute på långpromenad i solen. Tyvärr var han helt ofokuserad och en plåga att gå med idag men solen värmde skönt i alla fallSkämtar

Sen gick vi förbi mitt jobb ovh smet in en stund. Jobbar på äldreboende och dom älskar honom där. Han är himla duktig, sätter sig och gosar med dom och är så fin med dom äldre. En terapihund in the making?!

Anmäl
2013-03-05 18:26 #6 av: Amandla

Låter precis som om Sune är lovande material! Terapihundar behövs Kär

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-03-05 18:34 #7 av: Neela

JA verkligen. Det är roligt att se hur vissa lyser upp och börjar prata sådär gulligulligt med honom.

Ska bara få ordning på honom ute, vi har kommit långt men har en bit kvar. Extra långt idag känns det som, hu så vårkänslorna påverkar en ung hjärna!

Det är rätt hårda krav på terapihundar men förhoppningsvis så kan han bli det i framtiden. Märks att han gillar det och det är ett bra hundjobb för en social hund :)

Anmäl
2013-03-05 18:38 #8 av: Amandla

Kul, låt oss veta hur det går Ler

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-03-05 19:49 #9 av: Sjöstjärna

Vårkänslorna påverkar inte bara unga hjärnor kan jag meddela, även 6-åriga pudelhjärnor blir bångstyriga när solen skiner och temperaturen stiger.Skämtar

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.