Allmänt

Han åt vad?

2013-01-06 14:28 #0 av: Jelise

Idén kom till mig när TjockaBerta nämnde en försvunnen oxfilé i en annan tråd...

De flesta hundar sätter ju i sig spännande saker, kanske tjuvar lite mat från bordet eller till och med rensar soporna. Min fråga är vad era jyckar lyckats sätta tänderna i?

Min Link har precis lärt sig hur man tjuvar mat från bord och köksbänkar. Under jul/nyår har skivor av julskinka, tjälknöl (han var inte populär då), ett par trosor och barnmat smakats på. Men värst var nog när min pappa upptäckte honom på hallmattan, nöjt sönderplockandes en bajsblöja. Detta följdes mycket snabbt av en noggrann sanering i badrummet av både hundpäls, hundmun och matta. Känner också en pudel som vid ett tillfälle gjort ett liknande tilltag då han i skogen hittat vad någon nödig individ producerat: hans matte insåg inte vad det var han smackade på innan hon försökt gräva ur det från hans mun...

Anmäl
2013-01-06 14:58 #1 av: Amandla

Albin snodde en gång en pannbiff som låg kvar på tallriken. Vi hade ätit vid soffbordet, det var därför han nådde den. Jag hann precis ta den innan han svalde men den halkade ur mitt grepp och for iväg rätt in i gapet på Emil, den andra pudeln vi hade då. Där hann jag inte med Skrattande

En annan gång kom jag ut i köket, och såg att det låg en bulle i hundbädden. Jag hade bakat den dagen och ställt bakgallret med alla bullarna på avsvalning längst in på diskbänken, det finns inte en chans att någon liten dvärgpudel skulle ha nått dit. Jag har än idag inte minsta aning om hur det gick till... flygande pudel, kanske? Oskyldig

Förra året kastrerades Albin och han blev efter det riktigt hungrig, så hungrig att han börjar bli riktigt fräck. Så fräck att han försöker ta mat från tallriken om han sitter i knät på någon, det vågade han inte tidigare.

Jo, och så i höstas när vi var hos mina föräldrar, då hittade Albin något jättesmarrigt. Morfars slaktvantar... ett par tunna tygvantar med förstärkningar så att man inte ska skära sig så lätt när man styckar kött. De låg i tvättmaskinen för att tvättas, luckan var öppen och sen var det kört. Alla vantfingrarna var uppätna...

Emil tyckte att kattbajs var smaskens, vi har en sandlåda utanför och där fanns det gott om sånt Tyst så det gällde att passa honom.

Pixie gjorde en flygande attack på ena sonen en gång, han satt i sin säng och åt morotstårta. Han vet ju hur påflugen hon kan vara så han kollade henne noga, men hann ändå inte med när det plötsligt sa klang i tallriken Skrattande Det var ett tydligt bitmärke i tårtbiten, tur att tallriken var i vägen. Hon har inte gjort om det!

 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-01-06 19:29 #2 av: Pudelbus

Grillad kyckling och ben ska knäpphunden ha, enda som hon försöker sno här hemma. Då går hon både i soporna och hoppar upp på bänkar/bord. Inte så bra, men nu är det sällan vi glömmer bort att genast ställa ut soporna med kyckling i.

Men åker vi bort så gäller tydligen inte sno regeln säger Fröken Lisa, en halv pizza snodde hon hemma hos en kompis när vi var ute och "tog lite frisk luft". Tur hon är smart i alla fall, spannmålsallergi som hon har så sparade hon brödet och knölla in  det under soffkuddarna Flört Eller så blev hon bara mätt och gömde tjuvgodset som blev kvar..

 

Anmäl
2013-01-07 10:29 #3 av: [Forest]

Hittegods som finns ute där jag tror fåglar droppat ner ett o annat dit hör grilladkycklingben (gissar på att det var det iaf) sen grillade revbensspjäll. Kycklingen har jag lyckas ett par gånger plocka ur munnen men 1 gång fick Enja i sig ett så det var ett par oroliga dagar. Sen är hon en tjuvis när det gäller dotterns frukostmacka som lämnas kvar på bordet efter hon gått till skolan. Donna hon har ju kärlek till sno saker från tvättkorgen annars dit hör mest husses saker och hans strumpor får ett par lufthål. Annars är hon en buse på ta saker från papperskogen i badrumet bla tops,papper mm men man hittar alltid detta i 100 små minimala bitar.

Efter detta så har kylskåpet alltid en burk vita sparris, detta ska linda in vassa föremålet som hunden fått i sig så det kan bajsas ut utan att skada tarm o mage.

Vilka busiga hundar vi har Tungan ute

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2013-01-07 14:53 #4 av: lsoderberg

jag hade köpt donken och ställt fram de på bordet. så skulle jag gå på toa. när jag kommer tillbaka står olle på stolen och har ätit upp halva hamburgaren och har andra halvan i munnen, svalde den fort gjorde han också när han såg mig! haha

Anmäl
2013-01-07 20:04 #5 av: TjockaBerta

#4

LOL :-D

Anmäl
2013-01-14 14:11 #6 av: [Iyen]

Min Viggo... Människobajs, kattbajs, kobajs (ihopmixat med halm och kiss), 10cm(eller mer?) oskivad falukorv -jag hann precis springa fram och iallfall få loss stålklämman som satt på slutet, upphittad korv och slutligen en pälsinklädd pipleksak tillhörande en whippetvalp.... Som han stal ur fickan på ägaren och sprang iväg med...

Under senaste  året har han dock bättrat sig Skrattande

Anmäl
2013-01-17 17:13 #7 av: Pudlan

Min Pudlan blev väldigt tyst i köket hos mina föräldrar en julafton. Jag smög ut och titade. Pudlan hade satt tänderna i julskinkan hur hon nådde skickan är en gåta. Jag tar julskinkan från Pudlan. Plattar till glasyren och lossas som ingenting. Då min bror med familj var hemma på julen och dom har mega djur och bacillskräck.

Efter maten när vi skulle äta osst o kex  i väntan på tomten hör vi i köket bomp bomp bomp Pudlan hoppar vid sidan av bordet för att kunna slicka på brie osten när hon hoppade.

Pudlan hade många roliga saker för sig.

Mvh

Pudlan

Anmäl
2013-01-17 17:26 #8 av: Amandla

Haha, gissar att inte släkten märkte något? Skrattande Det man inte vet om har man inte ont av, brukar det ju sägas Oskyldig

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-01-17 17:36 #9 av: Pudlan

Ingen mer än mamma o pappa som fattade vad Pudlan hittat påGlad

Mvh

Pudlan

Anmäl
2013-01-18 04:07 #10 av: [Iyen]

Idag åt Viggo papper...

Anmäl
2013-01-18 19:03 #11 av: Kitten86

Min kära pudel är ingen tjuv, den enda gången han har (och försöker) tjuva är om man slänger kycklingskrov i soporna. Annars är han en sann finsmakare och äter inte vad som helst. Skulle absolut inte äta något upphittat i skogen t.ex. vilket är jätteskönt!

*Medarbetare på Sheltie Ifokus*

Anmäl
2013-01-18 19:54 #12 av: Wickis

En gång lyckades Simba tugga upp städskrubbens dörr och fick både möbeltassar i pälsen och lekte med en golvmopp. Andra gånger har han snott persikor, bananer, trosor, strumpor, mammas väska, kyckling och använda tops, ostbågar och tre par hörlurar.. En gång när vi var i sommarstugan och släppte honom lös så sprang han in i en hästhage och åt sig mätt på hästbajs, jättemysigt att få en puss av honom sen också.. Obestämd

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.