Foder

Molly har matvägrat

2012-11-30 23:18 #0 av: JereMina

Molly har matvägrat några dagar nu så jag köpte kalvkött och kokade idag och det var smaskens det Tungan uteLugn och fin Skämtar


Anmäl
2012-12-01 19:11 #1 av: TjockaBerta

Mums för Molly. Är det kalv till hunden och blodpudding till tvåbeningarna?

Är det något särskilt som gör att Molly inte velat äta?

Anmäl
2012-12-02 00:24 #2 av: JereMina

Berta....blodpudding är gott *fniss*

Jag vet inte men hon är pigg och alert men verkar vara lite nedstämd. Hon har slickat sig mycket runt vulvan så jag badade henne idag och klippte extra runt den så får vi se om hon mår bättre.

Hon brukar bli fixerad vid att slicka sig där och då glömmer hon bort allt annat, det känns nog inget bra med långt hår där nere.Lugn och fin Skämtar


Anmäl
2012-12-02 09:50 #3 av: [Forest]

Skönt att hon åt, sån god mat skulle mina oxå sluta matvägra för. Här är Donna i höglöp o gör allt för spretta/danska runt både Enja o katten. Andra hundar är inte intresanta ne det duger ju fint med syster o katten Flört Maten har vart si o så att äta dessutom har hon kräks ett par gånger men är pigg glad o full av energi som alltid GladKanske är lilla Molly på G o löpa med?

 

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.