Godmorgon, godmiddag, godkväll

Dagens pudel...

2012-09-23 19:45 #0 av: Amandla

Idag har jag varit och hämtat lite lammkött hos mina föräldrar, fick en del ben till hundarna också. Albin blev så sugen att han fixade sig lite läckerbitar, han snodde pappas specialvantar ur tvättmaskinen, de var insmetade med köttsaft eftersom pappa styckade köttet själv, och har tuggat i sig nio av tio fingrar *suck* Vantarna är halksäkra på insidan av handen och förstärkta på utsidan för att förhindra skärsår, men nu är de mer i modell torgvantar och inte mycket att lita på så de åkte i soporna.

Albin är glad och  nöjd, tänk er bara, tyg med köttsmak! Tungan ute Han älskar ju att tugga på tyg och får bara leka med mjukdjur och liknande under uppsyn, men det här hade ingen av oss en tanke på att han skulle göra. Jag är lite orolig däremot, men tror det går bra... fingerbitarna kommer säkert ut bakvägen. Dumma hund!

Vad har ni och era hundar gjort idag?

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2012-09-23 20:56 #1 av: [Forest]

Låter sin att Albin har haft lite o göra Flört

Jag har softat idag, var på fest igår bara gått promenader o inget mer pga mår lite si o så Flört 

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2012-09-23 20:58 #2 av: Amandla

Hmhm, så kan det gå Flört Jag var också ut igår kväll men dricker aldrig något starkare än cola, känner mig ändå lätt bakis ibland för jag blir så trött i huvudet av den höga ljudnivån. Det tar på krafterna att försöka förstå vad folk säger när musiken är på alldeles för hög volym...

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2012-09-24 23:27 #3 av: JereMina

Va härligt för Albin. GladLugn och fin Skämtar


Anmäl
2012-09-24 23:31 #4 av: JereMina

Vi har inte gjort något roligt idag måndag men igår fick Molly ut och gå långpromenad och snusa på alla ställen där en massa jakthundar pinkat överallt..Lugn och fin Skämtar


Anmäl
2012-09-27 14:42 #5 av: Amandla

Nu först börjar vantfingrarna komma ut. Helt inbäddade i bajset så jag tittar inte så noga på hur många de är Tyst men det syns att det är textil.

Om jag skulle försöka få tummen ur idag, båda puddingarna behöver badas *suck*

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2012-09-27 23:57 #6 av: JereMina

Va bra att dem kommer ut amandla...skönt GladLugn och fin Skämtar


Anmäl