Beteende

Cockerpoo lurar pudel

2012-08-29 20:06 #0 av: TjockaBerta

Det är så roligt att se den äldre hunden lura Thomas.

Thomas tar ofta ifrån den äldre hans leksaker och för att få tillbaka den sak han vill ha gör han så här. Han tittar efter Thomas som springer iväg med tex freesbeen sen går han och hämtar repet istället. När Thomas tittar på honom springer han iväg några steg så att Thomas släpper freesbeen och börjar springa efter honom. När han ser att Thomas blivit intresserad låtsas han kampa en liten stund för att sedan släppa och låta Thomas "vinna". Sen smyger han tillbaka och tar freesbeen som han egentligen ville ha från början.

En annan kul sak är att när vi kommer hem blir Th så tokglad så vi har börjat ge honom en leksak så att han ska lugna ner sig. Nu när vi kommer så springer den äldre hunden in och hämtar en leksak som han ger till Th. På så sätt kan vi hälsa på den äldre utan att Th får all uppmärksamhet.

Skrämmande så smarta de är.

Han har också tänkt ut att gå omvägar runt huset på baksidan när Th står och väntar på honom på framsidan så han ska slippa att bli påhoppad.

Han tänker verkligen i flera led.

 

Anmäl
2012-08-29 22:06 #1 av: Kitten86

Och så säger vissa att hundar inte är smarta!! Tungan ute

*Medarbetare på Sheltie Ifokus*

Anmäl
2012-08-29 22:58 #2 av: Amandla

Härligt! *lol*

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2012-08-29 23:14 #3 av: TjockaBerta

Det är den bästa hunden någonsin.

Anmäl
2012-08-31 16:55 #4 av: [Forest]

hahahahaha så himmla smart Skrattande 

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2012-08-31 17:06 #5 av: TjockaBerta

4

Ja,  det är lite rörande att han är så snäll. Han skulle ju mycket lätt kunna morra till och ta och dominera Th istället.

När Th var mindre och hoppade på Poo och bet honom i ansiktet satte sig den äldre hunden på Th istället för att bita tillbaka. Det såg inte klokt ut. Han backade upp mot TH och satte rumpan på honom och höll honom lugn på så sätt.

 

Anmäl
2012-08-31 17:18 #6 av: Amandla

Cool En taktik man själv skulle kunna använda emellanåt för att få tyst på nån som uppför sig illa Skrattande

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.