Allmänt

Nytt från fjällpudlarna!

2012-06-30 14:18 #0 av: TriciaMcMillan

Nu var det längesen jag var in här, ska försöka bättra mig...

Är uppe i Kiruna nu hela familjen och vår hundflock är komplett tillsammans med mammas två pudlar. Jag och Trillian tränar för fullt i spårskogen och på lydnadsplan, skitsugen på att tävla men jag är rätt feg samtidigt så vet inte om jag kommer över den där tröskeln... Ska börja med viltspårprov för det känns minst farligt haha. Och klar för anlagsklassen är hon till 99% så det tror jag vi fixar.

Tintin har mått dåligt ett tag och det visade sig att hon hade borrelia (tvi för fästingäckel!), och har nu ätit penicillin i snart tre veckor och är mycket mycket piggare. Sen har hon mest troligt hypotyreos också, hon har tappat päls och hade lågt med hormoner så det kan ju också bidragit till trötthet och dyl. För det har hon forthyron som vi ska ge hela sommaren och utvärdera sedan om det gett nåt resultat. Hursomhelst skönt att veta felet, var riktigt riktigt orolig för vår gumma :/

 

Hoppas alla här mår bra, jag ska kika runt lite och se om det hänt nåt nytt :)

 

Här får ni lite bilder från oss. Pudlarna är inte så snyggt friserade men praktiskt med sommarfrillor.

 

Ute på tur med mor och hundar, mina är Trillian storpudel, Tintin aprikos dvärg, och mammas Ture svart dvärg och Jack, aprikos mellan.

 

 

Anmäl
2012-06-30 14:19 #1 av: TriciaMcMillan

Kompisen Mimmi som är en Chinese Crested. Blåsigt uppe på fjället.

Anmäl
2012-06-30 14:20 #2 av: TriciaMcMillan

Midnattssolstigen heter det som vi gick efter. Tyvärr är det svinkallt här och blåsigt så klart så man fick ha mössa och vantar på sig...

Anmäl
2012-06-30 16:52 #3 av: Amandla

Fina bilder! Så det var borrelia ändå *isch* tur ändå att det finns medicin.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2012-06-30 18:19 #4 av: [Forest]

Vilka fina bilder o en liten söt puff var det oxå. Härligt pudelgäng du bjuder oss på Kyss Hoppas allt går bra med Tintin och att medicinerna ger önskat resultat så hon blir som vanligt igen.

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.