Kurser, aktiviteter, träffar

Luleå - Träningshelg med övernattning på Hundhuset

2012-06-04 11:38 #0 av: AnneN

Hundhuset bjuder in till en övernattningshelg med hundträning. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren, vi anpassar övningarna efter deltagarna. Vi kommer att samlas kl. 18.00 på Hundhuset den 20 juli för information om helgen och presentation av varandra och våra hundar.

Vi kommer att hålla ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass på lördag respektive söndag. Vi kommer försöka hålla oss ute så mycket som möjligt men har lokal att tillgå för inomhusaktiviteter om vädret är dåligt. Du bestämmer själv om du vill sova i tält eller campa i hundhusets lokal.

Nedan finns en förslagslista på aktiviteter som vi kan träna. Vi kommer att göra programmet efter deltagarnas önskemål och därför är det bra om du skriver i anmälan vilka aktiviteter du helst vill träna. Som sagt kvävs det inga förkunskaper men en god grundlydnad är ett måste. Tänk på att det är begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller.

Aktiviteter utomhus
Spår
Uppletande
Lydnad
Patrullstig
Figurantarbete
Vattenapportering
Skogsagility
Bastjänst över natten

Aktiviteter inomhus
Lydnad
Delmoment i agility
Sök i byggnad
Figurantarbete

Program för helgen skickar vi ut en vecka innan.

Vi som håller i detta evenemang heter Malin Jakobsson och Karin Zederfeldt och vi är inga utbildade
instruktörer utan bara väldigt hundintresserade.

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta då Karin Zederfeldt på mejl karin.zederfeldt@gmail.com eller mobil 073-7083686.

Datum: 20-22 juli

Plats: Hundhuset och området däromkring

Pris: 300 kr för medlemmar och 500 kr för icke-medlemmar.Betalning sker till Hundhusets bankgiro: 5634-4054 senast den 5 juli! Vid betalning skriv: "Ditt namn" + "ev. medlemsnummer" + "Träningshelg" i meddelanderutan.

I priset ingår full kost.

Max antal deltagare: 8 st

Sista anmälningsdag: 2012-07-05

För anmälan klicka på denna länk och fyll i anmälningsformuläret!

 

 

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2012-06-04 12:41 #1 av: Amandla

Det där låter ju jättekul! Liiiite väl långt för mig att åka annars hade jag gärna varit med. Spår och lydnad hade jag helst satsat på. Kostnaden var ju rent otroligt bra!

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.