OT (Off-Topic)

R.I.P Hamster Game Boy

2012-02-27 09:20 #0 av: [Forest]

Det svåra beslutet var ett måste igen här. Nu var det dotterns ursöta lilla hamster som vart snabbt sjuk o fick avlivas.

Himmla trist eftersom han alltid vart en sån där lugn o fin liten pälsboll. Han älskade att var med satt ofta i min hand när jag skrev något på fokus kolla in lite klipp för att sen hämna lite gott i kylen. Vi har begravt han tillsammans med dotterns tidigare bortgångde hamster. Han var normalgammal för hamster snart 2 år.

Vet att det inte är ett hamsterforum men han var ändå lite delaktig i lite skrivande i detta forum.

 

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2012-02-27 09:21 #1 av: [Forest]

Han var ofta lös i badrumet där vi tog fram allt möjligt där av första bilden på äventyr vid toaletten. Här sover han i mjölkhus. Åh vad vi saknar lilla pälsbollen Gråter

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2012-02-27 12:11 #2 av: Wisby9211

gud vad sööt!

tråkigt att han har lämnat detta livet men jag tror han har det bra där han är nu med!

Anmäl
2012-02-27 14:33 #3 av: [Forest]

2 ja han var söt som morgonendagg, snällare liten hamster får man leta efter. Han var så trevlig att hålla på med oxå, satt så fint när man klippte lite på klorna pussvänlig o söt.  Det gick snabbt nerför lite förberedda var vi pga åldern så antog jag det skulle bli i början på året tala lite om detta med dottern, att vi får någ vara redo på att han kanske ligger orölig en dag. Tyckte han var så pigg på kvällen som vanlig skulle han komma upp för se som om lite i sin hamsterboll för att sen få lite gottis från kylen. Det var hjärtat som inte orka med sa vetrinären han sommna in snabbt efter sin dos, vi la ner han i en liten ask med fleccetyg i o begravde honom. En granne till oss är präst som hon sa ett par fina ord om honom, en ros på o en vit fin sten.

Jag är inte så ledsen men visst jag gick igår som vanligt för ta upp han o då vart men lite tårögd. Gråter

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2012-02-28 15:06 #4 av: Beckibus

Beklagar sorgen! Rip game boy!

Vila i Frid världens bästa Iza.

Med Vänliga Hälsningar 
Rebecka

*Medarbetare på mops.ifokus och sheltie.ifokus*

http://workwithpaws.blogg.se/

Anmäl
2012-03-01 20:44 #5 av: JereMina

Beklagar...vilken söt liten krabatLugn och fin Skämtar


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.