Allmänt

Har ni bra tips på bra saker?

2012-02-21 09:52 #0 av: [Forest]

Jag tänkte att vi kunde ta o lägga ut bra hemsidor/bloggar där man kan köpa bra saker som är extra bra för pudlar, så som halsband,täcken,borstar osv :) Skriv gärna omdöme o varför ni tycker den "saken" är bra.

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2012-02-21 09:59 #1 av: [Forest]

Jag har en sida som jag tycker är bra, hon har butik i Vadstena där man kan även hitta betydligt mer halsband/koppel osv som hon gör. Så man kan skicka ett medelande/mail till henne att man letar efter något, som halsband. Hon har minkhalsband som hon gör det är vanliga raka halsband med ringar i vardera ände, har haft Enjas halsband sen hon var 5 mån gammal och det är inga fel i den. Hon gör even halsband efter beställning om det är något exakt mått man vill ha :) Enjas kostade 150 kr det var över ett årsen men tror inte det är mycket dyrare. Hon har även kedjor korta/långa om man vill hellre ha det :)Finns ett till halsband som ska vara bra för pudelpälsar, kommer bara inte på vad det var för päls som var klätt i det :P

Här är sidan http://morrnet.se/morrharet.html

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2012-02-22 10:55 #2 av: TriciaMcMillan

http://www.palvardsproffsen.se

 

 

Anmäl
2012-02-22 11:10 #3 av: [Forest]

2, tror du missa något i den länken då den inte funkar :) http://www.palsvardsproffsen.se/ är denna du menar?

Vad brukar du köpa från pälsvårdsproffsen?

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2012-02-23 10:44 #4 av: TriciaMcMillan

Oj missade s:et ser jag nu.

 

Ja, det hette förut pudelparadiset och hon som äger butiken är pudeluppfödare sen långt långt tillbaka. Har beställt saxar, snoddar och pälsvårdsgrejer där. De är ju specialiserade på pälsvård så det har ju mycket bra.

Schampo och balsam samt skär och dylikt köper jag från http://www.parma.se

Sist jag slipade skären skickade jag in dem till http://www.lyckliga.nu , Lyckliga fåret. Snabb service och bra resultat. Vet dock inte om det finns billigare ställen, har hört gott om andra sliperier också.

 

 

Anmäl
2012-02-23 10:47 #5 av: [Forest]

4 bra att du har fler bra tips Glad 

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl
2012-02-23 11:22 #6 av: Amandla

Kolla också under LÄNKAR i svarta menyraden ovan, där har jag lagt in flera bra länkar! Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.